blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

aug 07
Actiuni din luna iulie 2019
Oneşti
Foto
Cosmin, baiatul din Borsani, cu ajutorul nostru sufletesc si financiar, a ajuns la Iasi unde a fost supus unui examen RMN (1200 lei), fiind consultat si de doctorul neurolog si de doctorul pediatru. Dupa toate acestea a primit un tratament adecvat pentru crizele lui de epilepsie si a fost programat si pentru operatie, avand si alte probleme de sanatate, pentru 4 octombrie.Familia Coman din M-rea Casin a primit in mijlocul ei al 7-lea copil, care ..
iul 10
Actiuni din luna iunie 2019
Oneşti
Foto
Familia lui Cosmin, baiatul cu epilepsie din Borsani, a primit alimente si medicamente. Prin efortul nostru sustinut bunica lui Cosmin a primit drept de semnatura, in probleme medicale, pentru el si astfel Cosmin poate sa-si faca analizele medicale necesare, urmand sa fie programat la operatie si tratamente pentru ameliorarea starii lui de sanatate. Evghenie din Tg Ocna a primit 500 lei pentru tratamentul sau lunar foarte costisitor. Petronela ..
iun 03
Actiuni din luna mai 2019
Oneşti
Foto
Pe cheltuiala asociatiei noastre, Cosmin, baiatul cu epilepsie din Borsani, a fost dus la control la Iasi la un doctor pediatru neurolog, unde i s-a facut analize si RMN. Intru-cat trebuie operat, avand si alte probleme de sanatate, s-au facut si se fac interventii la primaria comunei Cotofanesti, de care apartine satul Borsani, pentru desemnarea unui tutore legal pentru Cosmin – in persoana bunicii lui, care sa semneze acceptul pentru aceasta in ..
mai 04
Actiuni din luna aprilie 2019
Oneşti
Foto
Asociatia “Bucuria celor necajiti!”, in bucuria Invierii Domnului, cu binecuvantarea parintelui Macarie Banu, cu ajutorul vietuitorilor de la Schitul Oituz, am miluit 118 familii nevoiase din Onesti, zona Belci, M-rea Casin, Cerdac, Casin, Oituz, etc. Pachetele au continut: ulei, zahar, orez, malai, faina alba, paine, cozonac, 10 oua, dulciuri, conserve cu ciorba cu carne, orez cu carne si pastai cu carne, o iconita si un cuvant de folos. Multumi ..
apr 14
Actiuni din luna martie 2019
Oneşti
Familia Petronelei a primit a primit alimente si suma de 500 lei pentru plata chiriei si pentru a nu fi evacuata din locuinta. Prin donatiile generoase ale unor oameni cu suflet mare s-a finalizat plata si achizitia pentru tanarul Toma a unei proteze pentru o mana amputata. O doamna ne-a donat cate un bax de ulei, zahar, faina, malai si orez, plus multe prajiturele, care alaturi de borcane cu zacusca si dulceata au fost daruite unor familii sarac ..
mar 04
Actiuni din luna februarie 2019
Oneşti
O familie din Comanesti, cu 5 copii, aflata intr-un impas temporar, a primit un ajutor alcatuit din alimente, material igienico-sanitare si suma de 200 leiBunicuta din Borsani, care are in grija 8 suflete, a primit in dar o masina semiautomata de spalat rufe, dero, alimente, medicamente si ceaiuri pentru raceala. Pentru Cosmin, nepotul sau bolnav de care avem si noi grija, am gasit si cumparat tratamentul necesar pe 3 luni. Cosmin a primit si o p ..
feb 04
Actiuni din luna ianuarie 2019
Oneşti
Foto
Prin bunavointa unui donator, o masina de spalat a ajuns la familia Margaretei de pe Lesunt. Noi am daruit consumabile (detergent, etc.) pentru aceasta.Oameni cu suflet mare au daruit o suma importanta de bani tanarului Toma pentru realizarea unei proteze la o mana amputata. 300 de lei a primit si Petronela pentru datorii la utilitati. 100 de lei a primit o femei cu probleme de sanatate din Ferastrau, pentru a ajunge la o eventuala operatie.Pache ..
ian 27
FORMULAR DONATIE 2%
Foto
Asociatia “Bucuria celor necajiti” a luat fiinta din nevoia sufleteasca a unor oameni, cu credinta in Bunul Dumnezeu, de a-i ajuta pe semenii lor. Pentru cei ce vor sa ne sustina opera caritabila, atasam mai jos formularul de donare a cotei de 2% din impozitul anual pe salariu. Va multumim anticipat! P.S. Va informam faptul ca in acest an data limita de depunere a formularelor la ANAF este 14 Martie 2019. Pentru a evita aglom ..
ian 21
Actiuni din luna decembrie 2018
Oneşti
Foto
In Duminica de dupa Sarbatoarea Sf. Ap. Andrei am daruit 50 pachete cu alimente unor familii necajite.La praznuirea Sf. Ierarh Nicolae s-au pregatit si daruit 50 pachete cu dulciuri si psaltiri copiilor de la Scoala Gimnaziala Oituz.Un pachet cu hainute, conserve si alimente a ajuns la tanti Silvia la Berzunti.Un alt pachet a ajuns la Borsani la familia lui Cosmin. Greu incercata este familia sa, deoarece unul dintre frati Vasile (3 ani) oparindu ..
ian 14
DAR DIN DAR CENTENAR
Oneşti
Foto
La Sărbătoarea Nașterii Domnului, Asociației “Bucuria celor Necăjiți” vă urează să aveti lumini in inimi si în Noul An 2019 să fiți mai buni, mai fericiți și mai aproape de Domnul Nostru Iisus Hristos, Lumina lumii. La mulți si buni ani!450 persoane au primit darul nostru. Am ajuns in case mai necajite din Onesti, M-rea Casin, Bratila, Borsani, Slobozia-Onesti, Cleja, Tisa, Ferastrau, Oituz, Slanic Moldova, Cerdac, Tg Ocna, Doftana, Zemes, Moines ..
înainte 1 2 3 4 5 ... 15
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate